A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Aknába esett egy ló Hajdúbagoson, ki kellett hívni a tűzoltókat

Bocskaikertnél egy buszsofőr segített be egy füstölő autó sofőrjének. Ügyeleti hírek péntekről.

Szén-monoxid-érzékelők jeleztek pénteken két családi házban is – olvasható a megyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Először a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak Balmazújvárosba, az R. Tóth Sára utcába. A nyílt égésterű kazán közelében méréseket végeztek a tűzoltók, melyek eredményei kimutatták a mérgező gázt. A házban egy idős nő lakott, aki nem sérült meg, de ideiglenesen családjához költözött a kazán kikapcsolása miatt. A másik jelzés Hajdúszoboszlóról érkezett, egy Hóvirág utcai családi házból. Ott egy fürdőszobai vízmelegítő kazán mellett riasztott a szén-monoxid-érzékelő. A város hivatásos tűzoltói méréseket végeztek, melyek kimutatták a szén-monoxidot a levegőben. A vízmelegítőt felülvizsgálatig kizárták a rendszerből, de a ház fűthető maradt. Lakói az eset során nem sérültek meg.

Egy fa dőlt meg a debreceni Lóverseny utcában, a forgalmat is veszélyeztette, ezért riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az egység gépezetes tolólétrán keresztül, motoros láncfűrésszel avatkozott be.

Egy ló csúszott bele egy két méter mély betonfalú aknába péntek délután Hajdúbagoson, a József Attila utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók az ott lakók és egy erőgép segítségével szabadították ki az aknából a lovat. Az állat nem sérült meg.

Három autó ütközött össze Hajdúböszörményben, a Kemény János körúton. A helyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, és áramtalanították azokat.

Egy autó motortere füstölni kezdett péntek délután Bocskaikert közelében. Egy arra közlekedő busz vezetője porral oltó készülékkel megszüntette a füstölést. Az esethez a nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik végül a motortér visszahűtését végezték el.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések