A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Visít a Soros-blog: "azt kiabálták a fideszesek Orbán beszéde közben, hogy soha többé Gyurcsányt!"


Kiakadt a Soros-blog.  

Mint ismert, kihelyezett frakcióülést tart a Fidesz–KDNP Balatonalmádiban, a Magyar Nemzet szerint Orbán Viktor beszédének fókuszában az orosz–ukrán háború és a brüsszeli szankciók voltak.

A 444 azt írja, hogy Orbán Viktor a beszédében az ellenzékről azt mondta, – ahogyan arra már a választási kampányban is felhívták a figyelmet – a Gyurcsány-korszak és annak a képviselői akarnak visszatérni, akik egyszer már tönkretették Magyarországot.

A Soros-blog firkásza kiemelte, a miniszterelnök ezen szavainál egyesek bekiabálták:

„Soha többet Gyurcsány!”

A DK árnyékkormányáról a miniszterelnök azt mondta,

„a brüsszeli bürokraták és a Soros-féle NGO-k ezt az árnyékkormányt szeretnék hatalomra juttatni.”

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
UGYAN MÁR NE LEGYÜNK OSTOBÁK!!!...- SOHA TÖBBÉ ORBÁNT az, AMI SOHA TÖBBÉ GYURCSÁNYKÉNT HALLATSZOTT!!!

ITT az IDŐ SZÁMOT ADNI!!!
…most, hogy közeledik az őszi napforduló és élesedik a Fenevad (Rothschild és lakájai!!!) népirtó és elszegényítő programja a nyáj felett, szólok.
OKVETLEN ŐSZINTE VÁLASZT VÁRUNK a VILÁGRASZÓLÓ ún. GIBRALTÁR-PRECEDENSRE!!!…- a PEDO-FIDESZ ÖSSZES KORRUPT ESZEMENTJÉTŐL ÉPPEN ÚGY, MINT az ELLENZÉK RÖHÖGŐ-MAJMAITÓL, AKIK ÖNJELÖLT VIROLÓGUSOKKÉNT RACCSOLNAK/6NAK (EDDIG FELELŐSSÉGRE VONÁS NÉLKÜL!!!) PÁRT-PROPAGANDA ANYAGOT a COVID-KÁROSULTAK és MÁS MEGVEZETETT OLTAKOZÁSBA KERGETETT EMBER KÉPÉBE!!!
deBILL GATES DEVIL PROGRAM & PSYCHO TERROR: 666=///!!!
https://proippatent.com/Infocenter/detail/47/what-is-patent-060606-microchip-and-famous-bill-gates-patent-number?lang=en!!!

Ui: Amennyiben (D)Rogán Antal nem lesz felelősségre vonva Horváth Nancy kivégeztetéséért, akkor a politikus bűnözők jelenlegi látszatvilága és az ún. magyarországi „demokrácia” pillanatokon belül temeti maga alá a Fenevad kiszolgálóit!!!