A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hadházy bejelentette: Készülök! Tettekkel kell megdönteni ezt a piszkos rendszert


Készülök és azt javaslom mindenkinek, hogy készüljön! 

„A hírek szerint Kövér László hétfőn csak a két jobbikos képviselőt enged ki felesküdni, engem majd »kicsit később«. Annyit tudni kell még ehhez, hogy a nyitó ülésnapon még a turistákat sem engedik be az Országházba, így biztosan nem leszek ott.

Néhány megjegyzés, mert többen kérdezték a véleményem:

- Ezt az egészet én önként vállaltam, tisztában voltam a következményekkel (főleg az anyagiakkal), tehát véletlenül sem szeretném, ha bárki azt hinné, személyes okokból panaszkodok.

- Meglepő ugyanakkor, mennyire gyáva a Fidesz, nagyon fontos, pozitív visszajelzés ez, mennyire tartanak tőlem.

- Kövérnek hálás vagyok, hiszen újabb lehetőséget ad, hogy emlékeztessem az embereket arra: a tisztességtelen választás elleni tiltakozásul nem vettem részt az alakuló ülésen.

- Hálásak lehetnek Kövérnek azok az EU-s döntéshozók is, akikben volt még kétség abban a tekintetben, hogy Magyarország demokrácia-e, ha egy megválasztott képviselőt korlátoznak a jogai gyakorlásában.

- Hogy egy klasszikust idézzek: készülök és azt javaslom mindenkinek, hogy készüljön! Nem arra, hogy ez a piszkos rendszer magától, vagy a szép parlamenti beszédek és sajtótájékoztatók hatására megdől, hanem arra, hogy végre tegyünk is érte valamit!”- írta Hadházy a Facebookon. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések