Hirdessen itt

Tarolt a hajdúsámsoni sofőr: beismerte, hogy ittasan ült volán mögé


A rendőrök befejezték a 471-es főúton történt baleset vizsgálatát. A megalapozott gyanú szerint a hajdúsámsoni férfi ittasan ült volán mögé, majd nem sokkal később balesetet okozott. 


A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ittas vezetés megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy hajdúsámsoni lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a 471-es főúton közlekedett személygépkocsijával Debrecen felé február 3-án 17 óra körül. A sofőr a járműje sebességét nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően választotta meg, érintőlegesen nekiütközött egy másik autónak, majd ezt követően nekicsapódott további két gépkocsinak is - írja a police.hu.

A helyszínre érkező rendőrök a férfivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket jelzett, ezért őt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A baleset során személyi sérülés nem történt, a férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések