A szőlő sok színben és fajtában lelhető fel, van, amelyik bornak való, míg másból csemegézni érdemes, de süteményekbe és izgalmas salátákba is kerülhet.
A lédús gyümölcs tele van vitaminnal, de nem csak a húsa, a héjában és a magjában is találhatók antioxidánsok és ásványi anyagok. A szőlő nem utóérő gyümölcs, ha savanyúan szedik le, akkor az íze később sem változik már.
Hozzávalók:
👉 30 dkg szőlő
👉 15 dkg camembert
👉 10 dkg kéksajt, kecskesajt vagy feta
👉 4 marék rukkola
Elkészítés:
A rukkolát mossuk meg.
A szőlőt is mossuk meg (félbe is vághatjuk), majd forgassuk egybe a rukkolával.
A sajtokat vágjuk fel tetszőlegesen, majd adjuk a szőlős, rukkolás keverékhez.
Aki szeretné, a fentebb leírt vinaigrette-tel kínálja.
A lédús gyümölcs tele van vitaminnal, de nem csak a húsa, a héjában és a magjában is találhatók antioxidánsok és ásványi anyagok. A szőlő nem utóérő gyümölcs, ha savanyúan szedik le, akkor az íze később sem változik már.
Hozzávalók:
👉 30 dkg szőlő
👉 15 dkg camembert
👉 10 dkg kéksajt, kecskesajt vagy feta
👉 4 marék rukkola
Elkészítés:
A rukkolát mossuk meg.
A szőlőt is mossuk meg (félbe is vághatjuk), majd forgassuk egybe a rukkolával.
A sajtokat vágjuk fel tetszőlegesen, majd adjuk a szőlős, rukkolás keverékhez.
Aki szeretné, a fentebb leírt vinaigrette-tel kínálja.
0 Megjegyzések