A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Részegen berúgta a váróterem ajtaját a nő, simán ráfogta a barátjára


A Tiszaújvárosi Járásbíróság próbára bocsátást alkalmazott annak a vádlottnak az ügyében, aki hamisan vádolt meg egy férfit egy rongálás kapcsán. 


A megállapított tényállás szerint a vádlott nő 2021. január 18-án a tiszaújvárosi buszpályaudvar várótermének ajtaját ittas állapotban veszekedés hevében dühében megrúgta, amellyel 86 ezer forint kárt okozott. A rendőri intézkedés során valótlanul azt állította, hogy a rongálást a barátja követte el, ez alapján a férfival szemben büntetőeljárás indult.

A bíróság garázdaság vétsége, rongálás vétsége, valamint hamis vád bűntette miatt a terheltet 2 évi időtartamra próbára bocsátotta. Enyhítő körülményként vette figyelembe büntetlen előéletét, valamint azt, hogy a vádlott a cselekmény elkövetését beismerte és megbánta. A nő ittas állapotát, továbbá a garázda jellegű cselekmények elszaporodottságát súlyosító körülményként értékelte.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések