A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Iskola elől lopta el a biciklit a baktalórántházi férfi - Nem sokáig jutott vele


Az elmúlt 24 órában történt. 


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 22 éves baktalórántházi lakos ellen. A férfi 2022. szeptember 26-án Nyírjákóban az iskola elől eltulajdonított egy lezáratlanul hagyott kerékpárt. A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek és rövid időn belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt, akit a rendőrőrsre előállítottak és őrizetbe vettek. A rendőrök az ellopott kerékpárt lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy 52 éves tyukodi lakost 2022. szeptember 26-án. A férfi körözését a Mátészalkai Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg ezért azt az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések