A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A rendőrök elfogták azt a 19 éves adácsi tolvajt, aki nyolc tyúkot próbált ellopni a településen


A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint tegnap délután jelentette a rendőrségen azt egy adácsi lakos, hogy valaki bement az udvarára és megpróbálta ellopni a tyúkjait. A tolvaj egy zsákba rakta a jószágokakat és miközben menekült, egy arra járó férfi meglátta, ezért a fiatal eldobta az utcán a csirkékkel teli zsákot. 

Az egyenruhások rövid idő alatt beazonosították és az otthonában elfogták a helyi férfit. A nyomozók a tettes kihallgatása során további lopásokra is fényt derítettek.

Mint kiderült, a csirketolvajnak nem volt ismeretlen terület a baromfiudvar, ugyanis napokkal korábban már járt ott és egy fűkaszával távozott, amit fészerben talált.

A rendőrök azt is megtudták, hogy tegnap hajnalban a gyanúsított egy másik adácsi ingatlanban is járt. Annak az épületnek az ablakát betörte és miután bejutott, fűkaszát, erősítőt, hangfalat, televíziót, befőtteket, pálinkát és egyéb használati tárgyakat vitt magával egy korábban lopott vastaliga segítségével.

A férfi ellen többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt indult eljárás a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések