Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Omlós rozmaringos csirkenyárs - Ha így készíted, nem szárad ki a hús


A grillezett csirkenyárs rozmaringos páccal is ellenállhatatlanul finom.


Ha szívesen grillezel, biztosan próbáltad már a csirkenyársat is, ami rozmaringos páccal készítve is nagyon finom. Arra ügyelj, hogy a húst nagyjából egyforma méretű kockákra vágd fel.

Hozzávalók 6 személyre
👉 1 kg csirkemellfilé
👉 1 dl olívaolaj
👉 1 teáskanál őrölt rozmaring
👉 1 teáskanál fokhagymapor
👉 só
👉 bors

Elkészítés:
A csirkemellet vágd egyforma kockákra, és sózd be. Az olajat keverd össze a rozmaringgal, a fokhagymaporral és a borssal, forgasd meg benne a húskockákat, és pihentesd a hűtőben fél órát. Ennyi elég neki, hogy az ízek lejussanak a belsejébe, és a pác fellazítsa a rostokat. A pihentetési idő leteltével a csirkedarabokat halászd ki a pácból, húzd őket nyársra, tedd forró, megolajozott grillrácsra, és tíz-tizenöt perc alatt süsd őket omlósra.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések