A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eltűnt a barátja annak a pesti lánynak, akinek a holttestét Dunaújvárosnál megtalálták


Ahogy arról korábban beszámoltunk, április 9-én a budapesti BAH-csomópont környékéről tűnt el egy fiatal lány. 

A rendőrök hosszú ideig hiába keresték, május 19-én pedig már csak a holttestét találták meg Dunaújvárosnál. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel – írja a Ripost. A lány barátja is eltűnt, azután, hogy megtudta, párja meghalt.

Családjának, barátainak őszinte részvétünket fejezzük. Mindenkinek aki segített Méri keresésében köszönjük a munkáját. Nyugodjon békében, és találjon a lelke megnyugvásra

– ezt írták a közösségi oldalon azután, hogy a fiatal lány holtteste előkerült. Mindössze 6 órával később már arról érkezett hír, hogy a lány párja is eltűnt.

A 28 éves fiú annak a 24 éves lánynak a barátja, aki a BAH-csomópontnál tűnt el, majd május 19-én megtalálták a holttestét a vízben. Martin lelkileg nem tudja feldolgozni hogy elveszítette szerelmét és a lány után akar menni. Az első kísérleténél a rendőrök megakadályozták, de

Martin vasárnap hajnalban ismét eltűnt, még egy búcsú üzenetet küldött barátnője testvérének, és azóta semmilyen formában nem elérhető életjelet pedig nem ad magáról.

– írják az új bejegyzésben.

Jobb fülében fültágító van, jobb alkarján tetoválás látható. Eltűnésekor vélhetően terepszínű nadrágot, fekete sportcipőt, piros-fekete felsőt, és baseball sapkát viselt. Az iratai nála vannak, de a telefonja ki van kapcsolva.

Most mindenkit arra kérnek, aki bármit tud a fiúról jelentkezzen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések