A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fidesz: Gyurcsányék a kórházak bezárásával büntetnék a vidéket


A nagyobbik kormánypárt szerint ez is azt mutatja, hogy a baloldal semmit nem változott.

Ahogy arról a Napi Újság is beszámolt, Komáromi Zoltán, DK-s politikus arról beszélt, hogy „100-nál is kevesebb kórház elég lenne Magyarországon”. Erre reagált szerda délután a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség.

„A baloldal nem változott semmit, Gyurcsányék a kormányzásuk alatt is sorra zárták be a kórházakat és ma is ezt akarják. Miközben naponta az egészségügyről papolnak, most azzal álltak elő, hogy 60-70 kórházat be kellene zárni. Gyurcsányék a kórházak bezárásával büntetnék a vidéket” – hangsúlyozták a közleményben.

„A baloldal kormányzása alatt is tönkretette az egészségügyet: 700 milliárd forintot vettek el az egészségügytől, eladósították és bezárták a kórházakat, bevezették a kórházi napidíjat, és több ezer egészségügyi dolgozót tettek az utcára és üldöztek el az országból. A baloldal az egészségügyi dolgozóktól elvett egyhavi bért, megalázóan alacsony bérért dolgoztatták őket”

– emlékeztetett a kormánypárt.

 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések