Hirdessen itt

90 helyett 176-tal száguldó autóst fogtak a rendőrök Érsekvadkertnél


A sofőr a megengedett sebesség közel kétszeresével száguldozott a 22-es számú főúton.


A Nógrád megyei rendőrök sebességellenőrzés során május 19-én a 22-es számú főúton, Érsekvadkertnél egy szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a személygépkocsi vezetőjét, aki az érintett útszakaszon autójával a megengedett 90 kilométer per óra helyett 176 kilométer per órás sebességgel közlekedett.

A rendőrök a gyorshajtó részére 130 ezer forint közigazgatási bírságot és hat közlekedési előéleti pontot szabtak ki - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A rendőrök felhívják a figyelmet: mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket a közutakon, ezért arra kérjük a gépjárművezetőket, hogy a szabályokat betartva, a jármű sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a jövőben rendszeresen végeznek méréseket olyan helyeken, ahol a sebességtúllépés miatt fokozott a balesetveszély, vagy a rendőrök azt tapasztalják, hogy a lakosság mindennapjainak nyugalmát zavarják, illetve veszélyeztetik a gyorshajtók.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések