A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Autókat tört fel, házakat fosztott ki: elfogták a rendőrök a nagylóci bűnözőpalántát


A szécsényi rendőrök a 17 éves nagylóci fiút többrendbeli lopás bűncselekmény miatt hallgatták ki gyanúsítottként.


A rendőrségre május 18-án érkezett bejelentés, miszerint egy nagylóci családi ház udvarán parkoló személygépkocsit kísérelt meg ismeretlen tettes feltörni. A Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársai a beszerzett adatok alapján rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves fiút.

A rendőrség közleménye szerint a fiatalkorú május 17-re virradó éjszaka egy ingatlan udvarára bement és az ott parkoló nyitott autóból egy pénztárcát emelt ki, amelyből készpénzt vett ki. Egy nappal később a fiú egy másik épület udvarára is bemászott, a családi házba a bejárati ajtó kulcsával bejutott, és onnan különböző ruhaneműt, arany fülbevalót, gyűrűket, láncot és medált lopott el.

Ugyanezen a napon egy másik épület udvarán parkoló személygépkocsit is megkísérelt feltörni, valamint az ingatlan előtt parkoló további két gépjárművet is átkutatta, azonban azokból nem vitt el semmit. A beszerzett adatok alapján 2021 szeptemberében a fiú szintén bement egy ingatlan területére, ahol egy nyitott autóból készpénzt, hajvasalót, az udvarból gépjármű akkumulátorokat lopott el.

A rendőrök a Szécsényi Rendőrkapitányságra a nagylóci lakost előállították és többrendbeli lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A nyomozók a fiatalkorú lakásán megtartott kutatás során az ellopott értékek egy részét megtalálták és lefoglalták - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések