A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Időskorú gondozottját fosztotta ki az ápoló Balassagyarmaton


Lopás miatt folytatnak eljárást a 47 éves nő ellen a balassagyarmati rendőrök.


A 47 éves gyanúsított május 16-án a délelőtti órákban kihasználta, hogy az idős hölgy távozott otthonából és a korábban –  a sértett gondozása miatt – rábízott kulccsal kinyitotta a balassagyarmati családi házának ajtaját. A helyiségeket átkutatta, és az idős nő által elrejtett megtakarított pénzt magához vette, majd kulccsal visszazárta a lakás ajtaját és a helyszínről távozott.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállított 47 éves nőt a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőrök a nő lakásán megtartott kutatás során az ellopott pénz nagy részét megtalálták és lefoglalták - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hasonló esetek elkerülése, megelőzése érdekében ismételten kéri a lakosságot, hogy legyenek elővigyázatosak és ne tartsanak otthon nagy mennyiségű készpénzt, jelentős értékeket – ha ez mégis megtörténik – ne vegyék elő idegenek jelenlétében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések