A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Venezuela kiterjeszti a katonai együttműködést Oroszországgal


Oroszország teljes mértékben támogatja Venezuelát a NATO és a nyugati világ fenyegetéseivel szemben - jelentette ki Nicolas Maduro.


Venezuela a béke és a szuverenitás védelme érdekében bővíteni fogja a katonai együttműködését Oroszországgal – jelentette ki szerdán Nicolás Maduro venezuelai elnök.

Áttekintettük a katonai együttműködési terveket, és jóváhagytunk egy erős katonai együttműködést Oroszország és Venezuela között, amely a béke, a szuverenitás és a területi integritás védelmére szolgál

– idézte az elnököt a Venezolana de Television. “Vladimir Padrino védelmi miniszter világos utasításokkal rendelkezik ebben a kérdésben. Bővíteni fogjuk a programot [az együttműködést] olyan katonai hatalommal, mint Oroszország”.

Venezuela teljes mértékben támogatja Oroszországot a NATO és a nyugati világ fenyegetéseivel szemben

– hangsúlyozta.


Szerdán Jurij Boriszov orosz miniszterelnök-helyettes hivatalos látogatásra érkezett Venezuelába. Boriszov a Venezuelával folytatott kereskedelmi-gazdasági és műszaki együttműködéssel foglalkozó kormányközi bizottság társelnöke.

Az orosz küldöttségben a pénzügyminisztérium, az energiaügyi minisztérium, a gazdaságfejlesztési, az ipari és kereskedelmi, a mezőgazdasági és más minisztériumok tisztviselői is részt vesznek.

Forrás: Oroszhirek.hu

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések