A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb drámai részletek derültek ki a csepregi kisfiú rejtélyes halálával kapcsolatban


A legfrissebb információk szerint a kétéves kisfiú a betegsége miatt halhatott meg.

Ahogy arról a Napi Újság is beszámolt, a héten meghalt egy csepregi kisfiú, majd az apja öngyilkosságot kísérelt meg. A férfi túlélte az esetet, a mentők kórházba szállították. A rendőrök az ügyében a nyomozást indítottak ismeretlen tettes ellen halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanújával. Egyelőre egyik szülőt sem hallgatták ki gyanúsítottként.

Az elsődleges információk szerint az apa ölhette meg a fiút, de ezt a rendőrök sem erősítették meg, ráadásul a Blikk nemrég megtudta, a gyermek a betegségébe halhatott bele. A két és féléves fiúnak gyulladásos betegsége volt, ez okozhatta a szörnyű tragédiát. Mint írták, a rendőrségi nyomozás arra is kiterjedhet, hogy a fiú kapott-e megfelelő ellátást a betegsége miatt, valamint hogy volt-e vele valaki, amikor meghalt.

Egy helyi nő azt nyilatkozta, hogy az óvodából már korábban is értesítették a gyámügyet az odajáró három gyermek miatt, akik most ideiglenes felügyelet alá kerültek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések