A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vérfürdő Kerepesen: álmában szúrta le barátját a nyugdíjas férfi


A 72 éves férfi háromszor is a barátjába döfte kését.

Közös iszogatásra érkezett 2020. november 15-én délután kerepesi barátjához a nyugdíjas férfi. Állítása szerint csak arra emlékezett, hogy lefeküdt aludni, és amikor felébredt, csupa vér volt a nadrágja.

A helyszínre rohantak a rendőrök és a mentők, a nyugdíjast előállították, a leszúrt férfire pedig a ház pincéjében találtak rá. Mint utólag kiderült, a férfi szúrásokkal a mellkasában oda menekült le a támadója elől.

A 42 éves áldozaton életmentő műtétet kellett végrehajtani, több mint egy hónappal a történtek után tudták először kihallgatni. Az igazságügyi orvos-szakértő véleménye szerint a szúrások a tüdejét, a máját és a gyomrát érték. A kialakult mellűri vér-, és levegőgyülem, valamint a hasűri vérgyülem életveszélyes állapotot okozott, egyik tüdőlebenyét részlegesen el kellett távolítani.

A 72 éves férfit emberölés kísérletével gyanúsították meg, ám a nyugdíjas ez ellen panaszt tett és hiányos emlékeire alapozva tagadta, hogy a bűncselekményt elkövette volna. Ám a begyűjtött bizonyítékok birtokában egyértelmű volt, hogy ő szúrta meg többször a barátját, aki már nem élne, ha nem sikerül lemenekülnie a pincébe.

A rendőrök a jelenleg is bűnügyi felügyelet alatt álló férfi ellen emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezték, az iratokat átadták az ügyészségnek – írta a police.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések