A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több Heves megyei településen is megújultak az orvosi rendelők

A közelmúltban az egészségügyi intézmények tekintetében is komolyabb fejlesztéseket sikerült végigvinni a hevesi térségben. Hevesen az Újtelepi rendelőt korszerűsítették energetikailag a Terület- és Településfejlesztési Programnak hála.

A gazdaságos használhatóság érdekében közel 37,5 millió forintból energiahatékonyságot növelő építészeti korszerűsítést végeztek a létesítményen. Megoldották a külső hőszigetelést, kicserélték a nyílászárókat, korszerűsítették a kazánt és a fűtést, valamint belső felújításokat végeztek. A nyolcvanas években épült intézményben két felnőtt- és egy gyermekorvosi részt egybefoglaló orvosi rendelő újult meg.

A közeljövőben is fejlesztik a rendelőket a térségben, Tarnamérán teljesen új fogászati rendelő épülhet.

– A térség valamennyi rendelője szinte megújult, megújul. Valahol új orvosi rendelő épült, van, ahol felújították, működik az ellátás, az egészségügyi dolgozók méltó körülmények között végezhetik munkájukat – összegzett Szabó Zsolt országgyűlési képviselő.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések