A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rengeteg lejárató akciót indítanak hazánk és Lengyelország ellen a Soros-szervezetek

Kovács Zoltán államtitkár szerint nem csoda, hogy a Magyarországról és Lengyelországról alkotott kép nyugaton nem kedvező, hiszen újságírók politikai érdekből a Soros-szervezetek támogatásával szándékosan rossz színben tüntetik fel hazánkat – hangzott el az M1 Híradóban.

Vannak olyan alapítványok Magyarországon, mint például a Soros György Nyílt Társadalom Alapítványok szervezete vagy más NGO-k (nem kormányzati szervezetek), amelyek nagyon aktívak. Minket ezek az alapítványok finanszíroznak, többnyire globális és nemzetközi ügynökségek vagy alapítványok – ismerte el az Újságok és Hírkiadók Világszövetségének vezérigazgatója egy francia blogon, hogy kik a támogatóik.

Az írást szemléző Magyar Nemzetben az is olvasható, hogy Vincent Peyrègne elismerte: Magyarországról készített felméréseik olyan újságírókhoz kerülnek, akik alig ismerik hazánkat, de a cikkeikkel a közvéleményt és a politikusokat Budapest ellen hangolják.

Nem ez az első eset, amikor a hazánkat célzó kettős mércét leleplező dokumentumok kerülnek nyilvánosságra.

„Nem csoda, hogy a Magyarországról és Lengyelországról alkotott kép nyugaton nem kedvező, hiszen a szóban forgó hírügynökségek és sajtóorgánumok politikai érdekből a Soros-szervezetek támogatásával rossz szándékból előállított híreket, elferdített tényeket tárnak a nyilvánosság elé, így beleavatkozva a magyar belpolitikába" – nyilatkozta az M1-nek Kovács Zoltán. A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár az uniós források visszatartásával való fenyegetést egy újabb beavatkozási formának nevezte.

Grzegorz Puda fejlesztési alapokért és regionális politikáért felelős lengyel miniszter elmondta, hogy sokaknak nem tetszik, hogy Magyarország és Lengyelország ilyen ütemben fejlődik, ezért különböző eszközöket alkalmaznak a két országgal szemben.

A miniszter hozzátette, hogy az álhíreket gyártó újságírókra nem szabad támaszkodni, hanem meg kell nézni, hogy az uniós források felhasználásával milyen eredményeket ért el, mennyit fejlődött a két ország.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések