A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pénzért kínálta a lakásába befogadott nőt egy pécsi férfi

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a pécsi férfinak az ügyében, akit kerítéssel és más bűncselekményekkel is gyanúsítanak.

Kerítés, lopás, valamint információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás miatt nyomozott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság egy 26 éves pécsi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020 nyarán befogadott a lakásába egy nőt.

A kiszolgáltatott helyzetben lévő nőnek három alkalommal is megszervezte, hogy idegen férfiaknak szexuális szolgáltatást nyújtson, amelyért cserébe az „ügyfelektől" pénzt kért, illetve fogadott el, majd azt a saját megélhetésére költötte.

A sértettet bezárta a lakásba, és többször meg is verte annak érdekében, hogy megfélemlítse, valamint hogy az idegen férfiakkal való közösülésre rávegye. Az egyik ilyen légyott alkalmával ellopta az egyik beszervezett partner pénztárcáját a benne lévő iratokkal és pénzzel együtt, majd a tárcában talált bankkártyával több üzletben is fizetett.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések