A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Makizaj könyörög: Akár telekocsival, akár charter-géppel, de térjenek haza a magyarok szavazni

Akár telekocsival, akár charter-gépekkel térjenek haza a Nyugat-Európában élő magyarok, hogy leadják a mindkét szavazatukat április harmadikán, ugyanis ezen a félmillió magyaron múlhat a választás sorsa – mondta az ellenzék messiása.

Márki-Zay online, Berlinből, egy magyar tulajdonú romkocsmából jelentkezett az adásban.

Az orosz-ukrán-helyzetről a miniszterelnök-jelölt elmondta, hogy Magyarországnak egy olyan kormányra, miniszterelnökre van szüksége, akinek a NATO-tagság alapvető érték. Arra a kérdésre, hogy ha ő lenne a miniszterelnök, küldene-e fegyvert Ukrajnának, Márki-Zay azt válaszolta, hogy ilyen esetben is a NATO döntését kellene követni.

Arra a hírre, hogy állítólag londoni magyarok azt tervezik, charter-repülőgépekkel térnek haza Magyarországra, hogy leadják a szavazatukat április 3-án, a miniszterelnök-jelölt azt kérte, hogy

akár telekocsival, akár charter-gépekkel térjenek haza a magyarok, hogy leadják a mindkét szavazatukat, ezen a fél millió magyaron múlhat a választás sorsa,

szerinte billegő körzeteket dönthetnek el.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések