A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Korda György fájdalmas vallomása a lányáról: „Lehet, nem voltam igazán jó apa, de ennél többet érdemlek”


Őszintén mesélt egyetlen gyermekéről, Juditról.


Hosszú évtizedek óta él boldog házasságban Korda György és Balázs Klári. A fiatalabb rajongók azt hiszik, hogy mindkettőjük számára a másik az első nagy szerelem, de a valóság azonban az, hogy Balázs Klári Balázs Gábor zenésszel élt együtt évekig, Korda Györgynek is volt több kapcsolata házasságukat megelőzően.

Az énekes házaspárnak nem született közös gyermeke, ám Korda Györgynek 1980-ban született egy lánya az egyik előző kapcsolatából, akit Juditnak hívnak – írja a femcafe.

"Gyuri lánya hét hónapos korától nyolcadikos koráig minden hétvégét nálunk töltött, péntektől vasárnapig ő volt a mi hétvégi babánk" - mesélte korábban a Borsnak Korda felesége, Balázs Klári.

"Tíz éve, hogy Torontóba költözött, nincs vele kapcsolat. Ez is fáj. Lehet, nem voltam igazán jó apa, de ennél többet érdemlek. Én, ha egyetlen napig nem láttam az édesapámat, már remegtem az izgalomtól, hogy mi lehet vele. Kétségtelen, hogy részemről a gyereknevelés nem egy sikertörténet" – vallotta interjújában Korda.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések