A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jason Statham párja ezzel a fotóval jelentette be kislányuk születését: különleges nevet kapott a pici

Jason Statham párja a múlt héten szült meg.

Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley számára nem is lehetne szebb ez az időszak, ugyanis a sztárpár családja egy kislánnyal bővült.

A szőke modell még augusztusban jelentette be Instagram-oldalán, hogy újra anyai örömök elé néz, ám további részleteket nem árult el a rajongóknak, nem árulta el a baba nemét, illetve arról sem számolt be, mikorra írták ki.

Magyar idő szerint a tegnap esti órákban Statham kedvese egy kiságyról posztolt, amelyben jól látszik a kicsi keze. A posztból kiderült, 2022. február 2-án született meg a kislányuk, aki különleges nevet kapott. Isabella James Statham néven anyakönyvezték.



Az Isabella világszerte elterjedt és népszerű női név, ám Jamesnek ritkább esetben keresztelik a lányokat. 2014-ben Ryan Reynolds és felesége, Blake Lively adták pont ugyanezt a nevet elsőszülött gyermeküknek, ami akkoriban többeket is ledöbbentett.

Az akciósztárnak és a szőke manökennek Isabella James a második gyerkőcük, kisfiuk Jack Oscar 2017. június 24-én látta meg a napvilágot, így idén nyáron lesz ötéves.



Nem az a sztárpár, akik a címlapokon élik az életüket, így nem valószínű, hogy kislányukat megmutatják. Persze Huntington-Whiteley olykor posztol a fiáról, de arra mindig ügyel, hogy ne sok minden látszódjon az arcából.

Az elmúlt években egyre több híresség döntött úgy, hogy inkább nem mutatják meg gyerekeiket a nyilvánosságnak, és a közösségi oldalon sem posztolnak róluk, ilyen például Ashton Kutcher és Mila Kunis, Joe Jonas és Sophie Turner vagy Eva Mendes és Ryan Gosling.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések