A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egymilliárd forintot költött el a baloldali oligarcha, Bige László saját maga megünneplésére


Legutóbbi születésnapját úgy ünnepelte meg a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal szponzora, Bige László, mint egy dúsgazdag amerikai olajmágnás - írja a Bors. A magyar gazdákat 36 milliárddal megkárosító baloldali oligarcha a lap számításai szerint egymilliárd forintot költött el a bulira, amelyen külön fizettek Rod Stewartnak azért, hogy felköszöntse Bigét.


Azt nem tudni, hogy Márki-Zay ott volt-e a 200 fős vendégseregben, de hogy Bige Lászlót a koncert végén, extra milliókért személyesen a világsztár köszöntötte, azt egy kiszivárgott, telefonnal készített videófelvétel bizonyítja. A Bors információi szerint egy ilyen személyes köszöntés külön tételként szerepel az elszámolásban, és a világsztár csak ezért – nem a fellépésért! - átlag 100 000 dollárt, azaz körülbelül 30 millió forintot kér.


Magának a fellépésnek az ára ennek a sokszorosa. Több évvel ezelőtt a londoni Daily Telegraph írt azokról a művészekről, akik vállalnak fellépést magán partikon milliárdosoknak. A listán akkor 1 millió 500 ezer dollárral szerepelt Rod Stewart. A pandémia azonban ezen a piacon is felsrófolta az árakat. Ma már minimum 2,5 millió dollárért vállal ilyen fellépéseket.

A Bors úgy értesült, hogy Rod Stewart hozzávetőleg 1 órás koncertet adott Bige kedvéért, és a 30 milliós pluszért vállalta, hogy személyesen is felköszönti Márki-Zay Péter szponzorát.

Rod Stewart egy Bige László által fizetett magánrepülővel érkezett, amin vokalisták és profi zenészek is utaztak, akár egy nagyszabású stadionkoncertre.Összességében csak ez a fellépés 700 milliójába kerülhetett Bigének, és akkor még nem beszéltünk a 250 fős válogatott vendégsereg ellátásáról. A költségek a helyiségbérleti díjjal együtt elérhették a 300 millió forintot,

ÍGY ÖSSZESSÉGÉBEN LEGALÁBB 1 MILLIÁRDOT KÖLTÖTT EL A MÁRKI-ZAYT FINANSZÍROZÓ VÖRÖSBÁRÓ, HOGY MEGÜNNEPELJE ÖNMAGÁT.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések