A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Berki Mazsi nagyon erős üzenete Berki Krisztián elköltözése után

Úgy tűnik, újabb drámai pillanatok vannak kibontakozóban Berki Krisztián és Berki Mazsi között, akik már nem egy fedél alatt laknak.

Nagyon régóta zajlik közöttük ez a huzavona, de nem akarták veszni hagyni a kapcsolatukat, már csak a kislányuk miatt sem. Jelen állás szerint úgy fest, hogy újabb mélyponton kell átélniük, mert Krisztián már nem lakik otthon.

Nagy kérdés, hogy mi lesz így a közös mexikói úttal, amit a következő hétre terveztek, erről egyelőre nem esett szó, és Mazsi sem reagált arra a hírre, hogy a férje már nem lakik velük.

Krisztián megerősítette ezt, és röviden ismertette, miért is kellett szállodába költöznie, hasonlóan Csutihoz, akinek tönkrement a házassága Kulcsár Edinával. Mikor már úgy festett, hogy Krisztián és Mazsi között rendeződni látszanak a dolgok, jött a nagy hír, hogy külön élnek.

Mindez, ha nem lenne elég, Mazsi egy igen sejtelmes, és egyúttal beszédes posztot tett közzé az Instagram oldalán, majdnem egy időben azzal, hogy kiderült, a férje elköltözött. Ismét sokan írnak neki, de egyelőre nem reagál ezekre a kommentekre, miközben a követők válaszokat várnak.

"Minden ami lényeges, az csendben történik.." – idézte Mazsi Popper Pétert, majd a következőképpen folytatta tovább. "…tudjátok sok mindenre rávilágított az élet az utóbbi időben… és soha nem késő változni és változtatni! Az életemben több olyan pont is van, amit másképp csinálnék, viszont akkor nem lehetnék az aki ma vagyok. Nő és Anya"

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések