A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Belerúgott a válófélben lévő nőkbe Kulcsár Edina

Az egykori szépségkirálynő őszintén leírta a véleményét, és elég keményen fogalmazott.

Kulcsár Edinát sokan támadják, amióta kiderült, hogy elválik a férjétől, Csutitól és beleszeretett G.w.M-be. Az egykori szépségkirálynő annyi kritikát kapott az Instagram-oldalán, hogy egy időre letiltotta a hozzászólás lehetőségét is. Néhány napja azonban már feloldotta – szúrta ki a Ripost.

Bár azt szokták mondani, hogy minden csoda három napig tart, ezúttal a kedélyek mégsem csillapodnak. Keményen kérdőre vonta Edinát az egyik követője.



„Miért gondolod, hogy Csutinak kéne elmennie a közösen felépített házból? Ugyanannyi joga van neki is ott maradni, mint neked. Kicsit olyan, mintha majd oda szeretnéd költöztetni az új párod. Egy házasságban fele-fele arányban oszlik ez meg. Nem mondhatod meg neki, hogy költözzön ki" – fakadt ki a kommentelő, akinek nem kellett sokáig várnia a válaszra.

 Edina őszintén leírta a véleményét, de közben azért szépen belerúgott a sorstársaiba.

„Nem gondolom, csak így beszéltük meg. Ne aggódj! Pontosan tudom, mi hogyan működik. Én a legtöbb válófélben lévő nővel szemben nem akarom a férjem kisemmizni! Az új páromnak és nekem se jutna soha olyan az eszébe, hogy majd mi itt élünk. De hidd el, ezeket majd mi megoldjuk. Intelligens emberek vagyunk, meg fogunk mindent beszélni" – fogalmazott a modell.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések