A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felfegyverkezve rabolhatott három férfi a vonaton

Debrecenben elfogták a feltételezett elkövetőket.

Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügy Osztálya három férfivel szemben – írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak január 20-án 11 óra körül egy Kaba felől Hajdúszoboszló irányába tartó vonaton megfenyegettek és pénz átadására szólítottak fel egy barátjával utazó férfit.

Az egyik gyanúsított egy tapétavágó kést is elővett a bűncselekmény elkövetése során.

A 23 éves sértett a fenyegetés hatására pár ezer forintot adott át, személyi sérülés nem történt. A két férfi miután Hajdúszoboszlón leszállt a vonatról, azonnal értesítették a rendőrséget. A bejelentést követően az egyenruhások a kapott személyleírás alapján a debreceni vasútállomáson elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra. A három férfit gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések