A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Személygépkocsi és kerékpáros ütközött Csorvás külterületén


Baleset Csorváson, garázdaság és súlyos testi sértés Békéscsabán, lopás Vésztőn, illetve ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Medgyesegyházán.


Csorvás külterületén vasárnap 11-én 19 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak és összeütköztek. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, az egyik nagyáruházban 12 óra körül a biztonsági őr szóváltásba keveredett egy vásárlóval. A férfi félmeztelenül akart bemenni az üzletbe, ezért kezdtek el vitatkozni, majd kölcsönösen bántalmazták egymást. A férfi könnyű, az őr súlyos sérülést szenvedett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság az ügyben garázdaság és súlyos testi sértés miatt nyomozást rendelt el, és a rendőrök mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy 19 éves vésztői fiatalember ellen, mert szombaton 7 óra és vasárnap 14 óra között Vésztőn betört egy lakóházba és elvitt onnan egy laptopot. A gépet a rendőrök lefoglalták attól, akinek eladta és visszaadták a tulajdonosnak.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 0 óra 20 perckor Medgyesegyházán, az Árpád utca és a Damjanich utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított és bevonta a vezetői engedélyét – adta hírül a police.hu.

DOSSZIÉ:

Lakatlan házakba tört be egy fosztogató Vésztőn

Nem volt elég a tomboló vihar: két jármű is kigyulladt Hajdú-Bihar megye útjain 

Mentőhelikoptert riasztottak: barátai küzdöttek a 30 éves férfi életéért 

Nem fizetett, inkább elütötte: autómentőt gázolt a bolgár ámokfutó az M1-esen 

Nemzetközi körözöttet fogtak a biharkeresztesi rendőrök 

Sokkoló : már az ütközés előtt meghalhatott a sofőr 

Elképesztő fájdalom: gyógymedencébe fulladt egy 7 éves fiú Karcagon 

Döbbenetes: a rendőrség is okolják a fagyasztóba rejtett Henriett halála miatt 

Fordulat: DNS-t találtak a megerőszakolt szépségkirálynő, Vascsák Kitti harisnyáján 

Felborult és kigyulladt egy autó Hajdúnánásnál 

Megszállta a rendőrség Érd környékét 

Megszakad a szív: végignézte apja halálát a 13 éves lány – születésnapján fulladt a vízbe

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések