A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem volt elég a tomboló vihar: két jármű is kigyulladt Hajdú-Bihar megye útjain


Hajdú-Bihar megyét is elérte a vihar vasárnap. A műszaki mentések mellett sok tűzesethez is riasztották a tűzoltókat.


Háromszáz négyzetméteren égett a gaz vasárnap délelőtt Mikepércsen, a Sport utca végében. Az ott lakók a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt megkezdték a tűz oltását, végül az egységgel közösen kéziszerszámokkal és egy vízsugárral megfékezték a lángokat.

Lesodródott az útról, árokba hajtott, majd kigyulladt egy autó Hajdúnánás külterületén. A helyi hivatásos tűzoltók két habosított vízsugárral avatkoztak be a baleset helyszínén. Az utasok időben ki tudtak szállni az autóból.

Kigyulladt és teljes terjedelmében lángolt egy körbálákat szállító mezőgazdasági vontató Püspökladány külterületén vasárnap kora délután. A püspökladányi és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Szemét égett Furta-Berettyóújfalu külterületén, a 47-es számú főút mellett mintegy kétszáz négyzetméteren. A püspökladányi és berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltottak.

Vasárnap éjfélig tíz olyan helyre vonultak a tűzoltók, ahol vizet kellett eltávolítani, mert az összegyülemlett csapadék lakóházakat veszélyeztetett. A szivattyúzásra nagyrészt Hajdúnánáson volt szükség. A viharos idő miatt fák dőltek ki és ágak hasadtak le, emiatt vasárnap harminckilenc helyre riasztották az egységeket. Ebből harminchárom csak Berettyóújfaluban történt, ott volt a legtöbb káreset.

A fák, faágak a forgalmat veszélyeztették és akadályozták, valamint autóban és épületben is kár tettek, azonban személyi sérülés nem történt – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek súlyos sérüléssel végződtek – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 13 személyt fogott el, akik közül 12 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 19 személyt állítottak elő, közülük 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.

DOSSZIÉ:

Mentőhelikoptert riasztottak: barátai küzdöttek a 30 éves férfi életéért 

Nem fizetett, inkább elütötte: autómentőt gázolt a bolgár ámokfutó az M1-esen 

Nemzetközi körözöttet fogtak a biharkeresztesi rendőrök 

Sokkoló : már az ütközés előtt meghalhatott a sofőr 

Elképesztő fájdalom: gyógymedencébe fulladt egy 7 éves fiú Karcagon 

Döbbenetes: a rendőrség is okolják a fagyasztóba rejtett Henriett halála miatt 

Fordulat: DNS-t találtak a megerőszakolt szépségkirálynő, Vascsák Kitti harisnyáján 

Felborult és kigyulladt egy autó Hajdúnánásnál 

Megszállta a rendőrség Érd környékét 

Megszakad a szív: végignézte apja halálát a 13 éves lány – születésnapján fulladt a vízbe

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések