A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fordulat: DNS-t találtak a megerőszakolt szépségkirálynő, Vascsák Kitti harisnyáján


Áttörés jöhet a megerőszakolt szépségkirálynő, a 19 éves Vascsák Kitti ügyében.


Megtalálták az elkövető DNS-ét Vascsák Kitti harisnyáján. Ugyanakkor viszont a tettes alighanem büntetlen előéletű, így a rendőrségi adatbázisban nincs rögzítve tőle anyagmaradvány, így egyelőre nem tudták azonosítani a ruhadarabról kinyert DNS-t írja a Blikk cikke nyomán az Origo.

Kitti 2019. április 19-én barátaival diszkóba készült. A fiatalok megbeszélték, hogy együtt mennek a miskolci egyetemi negyedben lévő szórakozóhelyre, ismerősei azonban az utolsó percben lemondták a közös programot, ő viszont egyedül is bement. Az utolsó emléke az, hogy a bárpultnál italt kért, innentől kezdve nem emlékszik semmire.

Feltehetően az üdítőjébe drogot kevertek, majd megerőszakolták.

Órákkal később, amikor hazaért, édesanyja nem hitt a szemének, lánya olyan borzalmas állapotban volt.

Soha előtte nem láttam ilyennek Kittit. Gyakorlatilag nem volt magánál, össze-vissza beszélt, a bugyija nem is volt rajta, a harisnyáját pedig valaki elszakította. Tudtam, hogy nagy baj történhetett, ezért feljelentést tettünk a rendőrségen.

Sajnos az elkövetőt a mai napig nem kapták el, pedig biztos vagyok benne, sokan tudják, hogy ki tette ezt vele. Egy férfi fel is hívott minket, hogy a biztonsági őrök mindent láttak, de ők sem hajlandóak beszélni. Nem baj, akkor sem adom fel, az idő nekünk dolgozik.

Abban a pillanatban, amikor bármit elkövet ez az illető, már meglesz a rendőrségnek a DNS-e, és azt össze tudják már vetni a harisnyáról nyert mintával. Szerencsére egy jó nevű ügyvéd is mellénk állt, teljesen ingyen képviseli Kittit. Ő is azt mondta, hogy egyszer úgyis kiderül az igazság

– mondta a Kitti édesanyja.

Kitti azóta is próbálja tovább élni az életét. Pánikrohamait leküzdve egyetemre jár és közben cukrásznak is tanul. A szépségiparral sem szakított, több világversenyre is készül. Miután idén megnyerte a Miss Hungary jubileumi, harmincadik döntőjét, az Adriára, Olaszországba, majd Kínába készül különböző világversenyekre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések