A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem fizetett, inkább elütötte: autómentőt gázolt a bolgár ámokfutó az M1-esen


Műszaki hibás járművet ment javítani az a szakember, akit szombat késő este ütöttek el azzal a kisbusszal, amit ő hozott helyre.


Autóink, járműveink folyamatosan igénylik a megfelelő törődést. Rendszeres szerviz és karbantartás a kulcsa ennek. Ha ez elmarad, súlyosan megbosszulhatja önmagát. A segítséget viszont legalább megköszönni illik. Kellemetlen ha ezt nem tesszük meg. Még Bulgáriában is.

Lerobbant, mérges lett

Egy bolgár kisbusz ugyanis nem túl sűrűn látogathatta a szervizeket otthonában, mert szombat este az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár közelében lerobbant. Elszakadt az ékszíj, így lehetetlenné vált a társaság további utazása.

Hosszas keresgélés után találtak egy közeli autómentő vállalkozót, aki a helyszínre érve megvizsgálta a hibát, majd felajánlotta segítségét a bajba jutott csapatnak. Ők pedig természetesen éltek a lehetőséggel. Az ékszíj javítása nem gyors folyamat, de túlzottan sok időt sem vesz igénybe. Enélkül viszont nem jár a motor és nem lehet közlekedni a kisbusszal.

Mire a vállalkozó végzett, ráesteledett az autópályára. Az autómentő visszament a vontató járműjéhez megírni a számlát a munkáról, majd arra lett figyelmes, hogy a bolgár csapat egy pillanat alatt visszaszáll a kisbuszba és elindul.

Nem akart fizetni

A sofőr az autómentő autóját próbálta meg kikerülni, így akart megmenekülni a cechtől. A vállalkozó a kisbusz elé rohant, hogy megakadályozza a bolgárok angolos távozását, de végül

a sofőr kikerült az autómentőt, és elütötte a járművüket megjavító férfit.

Ő végül könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

A Bors megkereste az autómentő vállalkozást, de nem kívántak nyilatkozni.

DOSSZIÉ:

Nemzetközi körözöttet fogtak a biharkeresztesi rendőrök 

Sokkoló : már az ütközés előtt meghalhatott a sofőr 

Elképesztő fájdalom: gyógymedencébe fulladt egy 7 éves fiú Karcagon 

Döbbenetes: a rendőrség is okolják a fagyasztóba rejtett Henriett halála miatt 

Fordulat: DNS-t találtak a megerőszakolt szépségkirálynő, Vascsák Kitti harisnyáján 

Felborult és kigyulladt egy autó Hajdúnánásnál 

Megszállta a rendőrség Érd környékét 

Megszakad a szív: végignézte apja halálát a 13 éves lány – születésnapján fulladt a vízbe

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések