A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felháborító: mások kocsijából lopta az üzemanyagot a nézsai benzin-tolvaj


Összesen 85 liter benzint lopott el mások kocsijából a nézsai férfi, a rendőrök elfogták az üzemanyag-tolvajt.


A rendőrségre június 26-án reggel érkezett a bejelentés, hogy Nézsán egy gépkocsiból ismeretlen tettes eltulajdonította az üzemanyagot. A Rétsági Rendőrkapitányság nyomozói az adatgyűjtés eredményeként beazonosították és július 6-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves helyi lakost.

A rendőrség tájékoztatása szerint, a férfi június 10. és 26. közötti időszakban egy nézsai családi ház előtt parkoló gépjármű üzemanyag tankját két különböző alkalommal kifúrta, és a kifolyt, összesen 50 liter benzint eltulajdonította.


Pár nappal később a nézsai lakos a hajnali órákban szintén a település belterületén parkoló és egy helyi lakos tulajdonát képező személygépkocsi benzintankját felfeszítette, abból 35 liter benzint vitt el.

A rendőrök a 24 éves helyi lakost a Rétsági Rendőrkapitányságra előállították és többrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Forrás: police.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések