A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ambrus Attila felesége már a 6. hónapban van: babapocakos címlappal jelentették be a gólyahírt


Ambrus Attila és felsége a második gyermeküket várják, akinek már a nemét is tudják.


Ambrus Attila nyolc éve él boldogan Rékával. A felesége 2019 februárjában egy kislánnyal ajándékozta meg az egykori Viszkis néven híressé vált férfit, idén ősszel pedig újabb gyermekkel bővül a család.

Már azt is tudják, hogy várhatóan novemberben ezúttal kisfiuk születik. A kismama a 23. hétben van, babapocakos fotóval a Story magazin címlapján jelentették be a gólyahírt.

Ambrus Attila és Réka régóta szerettek volna kisbabát, de az orvos közölte, hogy természetes úton nagyon kevés az esélyük. Ezt követően vágtak bele a lombikprogramba, és bár 38 százalékot jósoltak, az első beültetés rögtön sikeres lett.



Az édesanya a hetilapnak azt nyilatkozta, Anna minden küzdelmet megért, de még egyszer nem vállalkozott volna a mesterséges megtermékenyítésre, elfogadta, hogy a kislánynak nem lesz testvére. Az élet azonban felülírta az orvosi diagnózist.   

- Mivel viszonylag sokáig szoptattam Annát, felborult a hormonháztartásom, a menstruációm összevissza volt, így nem is tűnt fel, hogy kihagy. A hasam viszont elkezdett kerekedni, ami gyanús lett a férjemnek, és azt javasolta, vegyünk egy terhességi tesztet. Először kinevettem, hiszen lehetetlen, hogy "csak úgy" összejöjjön a baba! Végül csak elvégeztük a tesztet, ami pozitív lett.

Ambrus Attila határtalan örömet érzett, amikor megtudták, újra szülők lesznek, de nem tagadja, aggódott is, nem felelőtlenség-e 54 évesen újabb gyermeket vállalni. Abban azonban biztos, hogy mindent megtesz a családjáért. Hálás azért, hogy hányattatott gyermekkora és bűnözői múltja ellenére ilyen szép családja van, hogy Rékának köszönhetően lehetőséget kapott egy normális életre.



A kisfiút Ambrus Magor Attilának fogják elnevezni, és apás szülésre készülnek. Réka reméli, hogy a második gyermekét is természetes úton hozhatja világra, nem lesz szükség császárra, és újra a férje vághatja el a köldökzsinórt. Anna, aki igazi örökmozgó, nagyon várja a kisöccsét.

- Két és fél év lesz közöttük, ami pont ideális. Magor az első időben velünk alszik majd, aztán a gyerekek egy szobába kerülnek, na, akkor jön majd a nemulass! De minden át nem aludt éjszaka, az összes idegeskedés megéri! - véli Ambrus Attila.

DOSSZIÉ:

📂 Hatéves koráig csak szerbül tudott Kudlik Júlia: 20 éve nincs képernyőn, de az arca, a hangja azóta is itt van velünk

📂 Demi Rose meztelenül kezdett el tornázni – válogatás

📂 Vasvári Vivien megszegte a tűzgyújtási tilalmat legújabb bikinis fotójával

📂 Különleges fürdőruhában pózol Tolvai Reni! Ez az idei nyár eddigi legszexibb fürdőruhás képe!

📂 A Spice Girls 45 éves énekesnője szép menyasszony volt: 23 év után ment hozzá párjához

📂 Károly herceg nem akarja, hogy az öccse örökölje elhunyt apjuk hercegi címét

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések