A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Spice Girls 45 éves énekesnője szép menyasszony volt: 23 év után ment hozzá párjához


Emma Bunton hozzáment gyerekei apjához.


Ki ne emlékezne Baby Spice-ra, azaz Emma Buntonre a Spice Girlsből? A szőke hajú, mindig vidám és mosolygós énekesnő a '90-es években több millió tinilány példaképe volt. A lánycsapat hódítása óta már családot alapított, régi nagy szerelmével, Jade Jonesszal két gyermeket nevelnek.

1998-ban szerettek egymásba, de végül szakítottak, évekkel később elhatározták, adnak maguknak még egy esélyt. 2004-ben újra összejöttek, majd hét év után a lánykérés is megtörtént. Az esküvőjüket végül 2021-ben, a megismerkedésük után 23 évvel tartották meg.

A 45 éves énekesnő az Instagramjára töltött fel egy képet, alá csak ennyit írt: "Mr. és Mrs. Jones!" Ez a meghitt felvétel mindent elárul arról, mennyire szeretik egymást.



Emma nagyon szép menyasszony volt. Bár sok nő hercegnős ruhára vágyik a nagy napon, Bunton a kicsit bohémabb, egyszerűbb stílusra szavazott, így végül egy combig érő kreációban mondta ki a boldogító igent, emellett a haját egy virágos koszorú díszítette.

Teljesen titokban tartották a ceremóniát, csak a legközelebbi családtagok tudtak az egészről, így a rajongókat óriási meglepetésként érte a bejelentés. Rengeteg gratulációt kaptak, Victoria Beckham, Mel C és Mel B is kommentelt Baby Spice fotója alá.



Beau fiuk 13, Tate gyermekük pedig már tízéves. Pont miután megszületett a második fiuk, akkor történt meg a lánykérés is. Előtte a brit sajtó folyamatosan azt pedzegette, hogy mikor házasodnak már meg, sőt titkos esküvőről is beszéltek.

- Már legalább húsz alkalommal azt pletykálták rólunk, hogy eljegyeztük egymást, viszont a kapcsolatunk megerősítéséhez nekünk nem kell esküvő. Ha valaha is megházasodom, képtelen lennék megszökni és titokban csinálni az egészet, a családom mérges lenne rám - ezt még 2008-ban nyilatkozta a Daily Expressnek.

DOSSZIÉ:

📂 Károly herceg nem akarja, hogy az öccse örökölje elhunyt apjuk hercegi címét

📂 Megszólalt LL. Junior – nem akar súlyos büntetést gyereke anyjának

📂 Berki Krisztián felfüggesztett börtönbüntetést kapott a büntetőfékezéses ügye miatt

📂 Hatalmas bejelentést tett Majka és Dundika - végre megtehetnek valamit, amit a járvány alatt nem

📂 Döbbenetes képet posztolt magáról Rubint Réka! – fotó

📂 Demi Moore még 58 évesen is olyan dögös, hogy felkérték fürdőruhamodellnek – képek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések