Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Extragyors, házi sajtos szendvicskrém snidlinggel: finomabb, mint a bolti


Ha a vajas kenyér unalmas, dobd fel a szendvicsedet házi kencével! Snidlinggel még finomabb.


Bár szendvicskrémeből a boltokban is bőséges a választék, a házi kence nagy előnye, hogy úgy ízesíted, ahogy igazán szeretnéd. Arról nem beszélve, hogy nem tartalmaz ízfokozókat, más mesterséges anyagokat. A fűszerezés sokat számít, a hagyma minden formában jól megy hozzá, szórj bele friss snidlinget is!

Hozzávalók:

👉 15 dkg krémsajt
👉 10 dkg vajkrém
👉 10 dkg sajt
👉 2 evőkanál aprított snidling
👉 1 gerezd fokhagyma
👉 só
👉 bors

Elkészítés:

A sajtot reszeld le, és tedd egy aprítógépbe. Rakd hozzá a sajt- és a vajkrémet. Fűszerezd sóval, borssal, zúzott fokhagymával, és dolgozd krémesre. Kóstold meg, ha szükséges, ízesítsd még fűszerrel. Keverd hozzá a megmosott, kis darabokra vágott snidlinget. A krémet kanalazd egy tálba, és letakarva tedd a hűtőbe legalább egy-két órára, hogy az ízek összeérjenek. Kend meg vele kedvenc péksütidet. Uborka- vagy retekkarikákkal kínálhatod.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések