A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Mindenhova pöckölgették a csikkeket” – Megszólaltak a budai társasház lakói, ahol a járvány ellenére egy 74 fős bulit tartottak


Megszólaltak annak az I. kerületi társasháznak alakói, ahol a rendőrök vetettek véget egy őrült házibulinak.

Félelem és tehetetlen düh fogta el annak az I. kerületi társasháznak lakóit, ahol a rettegett 74 fős bulit tartották február 19-én. A Bors beszámolójában nyilatkozó lakók bódult fiatalokról, őrjöngő tömegről mesélnek.

"Az erkélyeket és a gangot is ellepték a fiatalok. Nem különösebben érdekelte őket, hogy rendezett lépcsőház. Mindenhova pöckölgették a csikkeket"


– meséli egyikük.

„Rongyrázós társaság jött össze. Gyönyörű ruhákban érkeztek. Rögtön tudtam, nem idevalók” – mondta egy másik lakó.

Az egyik ott lakó hölgy szerint nem az első eset volt, a 30 év körüli főkolompos már a nyáron is nagy ricsajjal járó bulit szervezett lakásavató címén.

„Sajnálom, ha hangos volt. De több ilyen buli is lesz még” – válaszolta a fiatal férfi akkor az idős asszonynak. Ugyan keresték a hetedik emeleti tulajdonost, illetve a feljelentést tevő közvetlen szomszédot is, ám egyikőjükkel sem sikerült beszélniük.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések