A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb fiatal áldozatokat követelt a koronavírus Magyarországon: meghalt egy 39 éves férfi is


Ahogy arról a Napi Újság is beszámolt, 1862 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést. Elhunyt 97, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 13 444-re emelkedett.


A járványt sikerült megfékezni a következetes védekezésnek köszönhetően, de az adatok stagnálnak, ami arra figyelmeztet, hogy óvatosnak kell lenni. Európa több országában már a harmadik hullám zajlik, a brit vírusmutáns gyorsan terjed, több embert fertőz és növeli a betegek számát.

A kormányzati oldalon közöltek szerint hat olyan beteg hunyt el, aki még nem töltötte be a 60. életévét. A koronavírus legújabb áldozatai között van egy 39 éves férfi is. Az alábbi felsorolásban megnézheti, hány évesek voltak, illetve milyen betegséggel küzdöttek a legfiatalabb elhunytak:

👉 39 éves férfi (daganatos megbetegedés),
👉 43 éves nő (Non-Hodgkin limfóma, szív- és érrendszeri megbetegedések, krónikus veseelégtelenség),
👉 45 éves férfi (kóros elhízás, magasvérnyomás-betegség),
👉 57 éves nő (skizofrénia),
👉 57 éves férfi (iszkémiás szívbetegség, érelmeszesedés),
👉 58 éves nő (daganatos megbetegedés, pajzsmirigymûködés zavara, depresszió, magasvérnyomás-betegség, krónikus obstruktív tüdõbetegség, érelmeszesedés).

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések