A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóth Andi héliumos lufit szívott, és megosztott mellé egy extra-szexi képet


Két egymásnak totálisan ellentmondó tartalom, de sokan örültek neki, míg a trollok már elkezdték fogalmazni a hozzászólásaikat.


Nem telhet el úgy nap, hogy a bulvársajtó ne írjon Tóth Andiról, Magyarország egyik leghíresebb énekesnőjéről, akinek a különleges hangi adottságai miatt nemzetközi porondon lenne a helye, de még mindig fiatal, szóval bármi lehetséges.

Régóta várunk egy olyan hazai énekesre, aki nagy nemzetközi karriert futhat be, és csatlakozhat a világsztárok közé. Sajnos ez még mindig nem adatott meg, noha Tóth Andinak is megvan ehhez a hangi adottsága.

Ez azonban távolról sem ilyen egyszerű, hiába van valakinek nagyon jó, vagy kivételes hangja. Sok mindennek kell összeállnia ahhoz, hogy valakiből ekkora sztár legyen, és sokszor nehezebb a körön belül maradni, mint bekerülni oda.

Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő Andi számára, aki körül szinte mindig forr a levegő. Legutóbb Tóth Gabi kapcsán kapta fel a nevét a sajtó, és napokon át téma volt a vitájuk. Gabi videóban reagált, majd nem sokkal később fiatal zenésztársa is megtette ugyanezt.



Most sem maradhattunk videó nélkül, és Andi egészen viccesre vette a figurát, miközben a bejegyezése mellé egy nagyon szexi képet is pattintott. A dekoltázsa miatt valószínűleg ismét be fog indulni a lavina…

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések