A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Képtelenség belekötni Alessandra Ambrosio testébe


Szép lábak, kocka has, formás kar és váll… és még sorolhatnánk, de Alessandra Ambrosio már egy ideje top-formát mutat.


Az elmúlt években globális szinten is hatalmas „divattá" vált a testmozgás, a konditermes edzések, amikre személy szerint mi is nagyon rákattantunk. Szerencsére nem azok közé tartozunk, akik csak beszélgetni és húsz percekre járnak, de manapság ennek is nagyon tudnánk örülni.

Azzal, hogy drasztikus módon több edzőtermet láthatunk, sokkal nagyobb lett az igény az egészséges életmódra, ami legalább ekkora mértékben szélesítette ki a piacot. Össze sem hasonlítható mindez azzal, mint ami tíz, vagy tizenöt évvel ezelőtt volt.

Az elmúlt évek is nagy ugrásokat hoztak, piaci rések nyíltak meg, és ez persze az edzőruhákra is értendő. Napról napra egyre nagyobb a kínálat, és a nők számára különösen nem mindegy, hogy mit vesznek fel, az hogyan áll rajtuk.

Alessandra Ambrosio esetében teljesen mindegy, hogy miről van szó, mert olyan formás alakja van, hogy bármikor felhívja magára a figyelmet. Kivételes tehetség a modellszakmában, és már több mint tízmillióan követik az Instagramon.



Ezúttal egy edzőszettben nézhetjük meg őt, és az alakját, ami az egyik legjobb. Az utolsó kép is sokat elárul arról, hogy mennyire veheti komolyan a fenékedzéseket, mely nagy kedvenc a nőknél a termekben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések