A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szlávik elmondta, mi volt az a pont, amikor elcsöndesedtek a vírustagadók


A szakértők egy olyan tudás birtokában vannak, akik első kézből adhatnak információkat számunkra az oltásról, ellenben a vírustagadókkal.


Még mindig túl sok a vírustagadó ember odakint, és ez részben lassíthatja az immunizálási folyamatot. Dr. Szlávik János infektológus főorvos is sok érdekes történetet hallott már, és valószínűleg még fog is.

A kormány által készített információs sorozat következő epizódjában arra válaszolt a neves és tapasztalt szakember, hogy vajon a vírustagadóknak, vagy a szakértőknek higgyünk. A választ már azelőtt tudhatnánk, hogy bármit is mondunk erre, hiszen mindez egyértelmű.

„A koronavírus-fertőzés hullámaiban, amikor nagyon sok beteg volt kórházban, és nagyon sok ember halt meg koronavírus-fertőzés következtében, elcsöndesedtek a vírustagadók.” – kezdte a videójában Szlávik.

„Azonban nyáron, amikor picikét kevesebb volt, újra hallatták a hangjukat. És vannak, akik azóta is folyamatosan próbálják az embereknek azt sulykolni, hogy ez a vírus gyakorlatilag nem létezik, nem veszélyes.”

„Ellenük nem harcolni kell, hanem az embereknek azt kell elmondani, hogy amik tudományos tények. És hogyha ők ezt meghallják, akkor nagyon-nagyon bízom benne, hogy inkább ránk fognak, az egészségügyi szakemberekre hallgatni, nem pedig a vírustagadókra.”

„A vírustagadók nagyon logikusan építik fel a mondandójukat. Olyan ez, mint amikor valaki filmet néz, és szinte elhiszi, ami a filmben történik. Pedig ez nem igaz. A valóság az az, amit a szakemberek mondanak, mind a betegséggel, mind a védőoltással kapcsolatban, és merem remélni, hogy mindenki inkább nekünk fog hinni.”

„Volt egy híres rockzenészünk, aki a betegsége előtt tagadta a vírus jelenlétét, tagadta azt, hogy súlyos megbetegedést okozni. Sikerült meggyógyítani, és miután hazatért, ő lett az egyik legnagyobb hangadója annak, hogy az emberek vigyázzanak magukra, és féljenek a vírustól, mert ez a vírus igenis veszélyes volt.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések