A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rablást imitált egy YouTube-videó kedvéért, végül agyonlőtték


Tragikus véget ért a prank-videó forgatása, miután az egyik fiatal fegyvert rántott és a saját, valamint társai védelme érdekében tüzet nyitott.


A New York Post beszámolója szerint Tennessee rendőrsége nyomozást folytat egy nagyon furcsa és tragikus ügyben, miután egy férfit lelőttek és megöltek péntek este egy YouTube-ra forgatott prank-videó miatt.

A tanúk elmondása szerint a férfit akkor lőtték le, amikor az egy prank videó kedvéért rablást imitált. A YouTube-ra forgatták volna a felvételt, de az már soha nem készülhet el, és ez a tragédia is bizonyítja, hogy ezek a videós anyagok milyen veszélyesek lehetnek.

Az évek alatt számtalan olyan videót láthattunk már az interneten, többek között a YouTube-on, amikor valaki rablást, gyilkosságot, vagy terrorcselekményt imitál. A legtöbb esetben az emberek pánikba esnek és elmenekülnek, de most nem ez történt.

A nashville-i rendőrség 21 óra 25 perckor reagált egy hívásra, amikor kiderült, hogy valakit lövés ért az Urban Air parkolójában, ahol a 23 éves David Starnes Jr. lelőtte a 20 éves Timothy Wilkst. Tette ezt a saját és a társai védelme érdekében, mert úgy gondolta, életveszélyben vannak.

A 23 éves fiatal beismerte a társa lelövését, miután azt mondta, nem tudott arról, hogy egy kamu videót forgatnak, melynek részeként az áldozat és egy barátja rablást imitálnak, aminek egyik eszköze egy henteskés volt.

Különböző embercsoportokat kerestek ehhez, hogy felvegyék a reakciójukat, ami végül nagyon rosszul sült el. Starnes a rendőröknek elmondta, azért lőtt, hogy megvédje magát és azokat az embereket, akik vele voltak az este folyamán. Jelenleg senki sem vádolnak Wilks halála miatt, a nyomozás folyamatban van.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések