A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Idén elmarad Disney Super Bowl felvonulása a koronavírus miatt


A koronavírus miatt a Walt Disney World vezetősége úgy döntött, hogy idén elmarad a tradicionális felvonulásuk a Super Bowl kapcsán.


A világjárvány miatt már számos nagy esemény maradt el, ami a Disneyre is hatással van. A CNN jelentése szerint most egy újabb nagy rendezvény kapcsán jelentettek be hasonlót, ugyanis elmarad a nagy felvonulásuk a Super Bowlon.

1987 óta van nagy hagyománya ezeknek a megjelenéseknek a Super Bowlon, amikor az esemény sztárjai beugranak egy látványos promócióra, és felvonulnak a híres mesefigurákkal. Először Phil Simms, a New York Giants játékosa tette ezt meg, közvetlen azután, hogy a csapata bajnok lett.

A Walt Disney World közleményben tudatta az emberekkel, hogy a koronavírus-világjárváy miatt az idei nagy parádéjuk elmarad, de a tervek szerint a döntő után leforgatják a szokásos reklámanyagukat.

Általában ezt a legértékesebb játékossal teszik meg, aki a kamerába néz, majd kimondja a híres szavakat, melyek először több mint harminc esztendővel ezelőtt hangozhattak el Simms szájából a győzelem után.

A promóció lényege, hogy a sztárjátékost megkérdezik, mit fog csinálni a győzelmét követően, amire ő azt feleli, hogy a Disney Worldbe megy. A Disney reméli, hogy jövőre már lehetővé válik, hogy újra gyakorolhassák a hagyományaikat a Super Bowlon, beleértve a felvonulásukat, amik mindig nagyon népszerűek és látványosak.

Tavaly nyár óta a Disney egyetlen egy felvonulást sem tartott a vírus folyamatos terjedése miatt, ami immáron a Super Bowlra is hatással van.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések