A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mihalik Enikő úgy döntött, egész nap pizsamában marad


Milyen jól is tette, hiszen vasárnap az ember inkább csak lazítani, pihenni szeret, távol a város zajától. A híres modell a lila színre esküszik, egy kicsit pirossal megbolondítva.


Imádjuk a vasárnapokat, bár a szombatokat még jobban, mivel akkor fejben még nem készülünk a hétfőre. Vasárnap reggel azonban bármeddig nyújtózhatunk, és ettől is olyan különleges a hét utolsó napja.

Rossz, mert emlékeztet bennünket arra, hogy hamarosan újra munkanap, de ha elég ügyesek vagyunk, jól is fel tudjuk használni ezt a 24 órát. Minden csak felfogás kérdése, és mi is ennek megfelelően próbáljuk eltölteni a vasárnapjainkat.

A híres emberek sincsenek ezzel másképp, ahogyan Mihalik Enikő sem, aki magyarként csinált nagy nemzetközi karriert. Palvin Barbi mellett egy következő remek példa arra, hogy meddig juthatnak el a szép, tehetséges és okos magyar lányok a modellszakmában.

Nyilván némi szerencse is kell ehhez, hogy az ember jó helyen és a megfelelő időben legyen. Enikőnek is sikerült, aki nemrég ünnepelhette a 200 000. követőjét. A magyar szépség kapcsán korábban egy sejtelmes képet oszthattunk meg veletek, most pedig szemből láthatjuk őt.



Enikő úgy döntött, hogy egész nap pizsamában marad, és milyen jól tette… Nincs is kényelmesebb egy ilyen ruhadarabnál, amiben még lustábbá válik az ember, de néha pihenni is kell, és a vasárnap pont egy ilyen nap.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések