A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kirúgtak egy rendőrt, amiért molesztálta és nevetség tárgyává tette női kollégáját koronavírustól való félelme miatt


Elbocsátották állásából azt a floridai rendőrtisztet, aki munkatársát folyamatosan kinevette, amiért a nő aggódott a pandémia következményeitől.


Az Orlando Sentinel értesülései szerint David Hernandez tizedes szándékosan sértegette kollégáját, akit egészen addig tartott lelki terrorban, amíg az meg nem tört. Ekkor a férfi közelebb merészkedett hozzá, hogy átölelje és megnyugtassa, a nő viszont ezt elutasította, Hernandez mégis megfogta testét és átkarolta.

David Dowda rendőrkapitány elmondta, az incidens még júliusban történt, az esetet azóta kivizsgálták, és arra a döntésre jutottak, hogy az érintett rendőrtisztet elbocsátják állásából.

Nemcsak egyszeri esetről volt szó, a nőt többször is fizikailag bántalmazta munkatársa, egyszer például nem tudott kiszabadulni a férfi öleléséből, ezért megsérültek az ujjai és a háta is.

Hernandez állandóan azzal hergelte kolléganőjét, hogy elkapja a koronavírust, illetve azzal törte össze lelkileg, hogy megfogdosta személyes tárgyait, majd viccesen azt mondta, hogy ettől kezdve minden holmija meg lett fertőzve, ezért nem árt, ha elkezd félni.

Dowda hozzátette, Hernandez tagadta az ölelésekkel és molesztálással kapcsolatos vádakat, szemtanúk azonban megerősítették, hogy a férfi fizikai erőszakkal közeledett a nő felé, aki ebbe nem egyezett bele.

A tizedes személyes Facebook-profilja alapján 2005 óta dolgozott a rendőrőrsön, így 15 évnyi megfeszített munka kerülhet a kukába, ha bebizonyosodik róla, valóban igazak az ellene felhozott vádak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések