A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gelencsér Timi 350k-s posztja, nem is akárhonnan


Timi izmosabb, vékonyabb, mint valaha, így a lehető legjobb formájában ünnepelhette a nagy pillanatot, amire valószínűleg már várt egy ideje.


Az ember életében mindig vannak mérföldkövek, amikről érdemes megemlékezni, vagy említést tenni. Egyszerűen ezekre a dolgokra legyünk csak büszkék, és semmi gond nincs abban, ha kicsit ünnepelünk.

A közösségi médiában számtalan ilyen mérföldkő születik napi szinten, amik néhol hatalmas számokat rejtenek maguk mögött. Sok ember csak üldözi ezeket a statisztikákat, mert minél többet és többet akarnak.

Ez azonban távolról sem ilyen könnyű, és azok, akik görcsösen akarják a sikert, nem fognak messzire jutni. Sokkal egyszerűbb, ha magunkat adjuk, természetesek vagyunk, és persze nem hátrány, hogy valami extrát nyújtunk.

Azok az emberek, akik érdekesek a társaik számára, teret fognak nyerni a közösségi médiában, de ez sok esetben könnyebb, ha az illető egy nagy tévében szerepel, mint Gelencsér Timi. A modell a Dancing with the Stars ideje alatt is sok új követőt szerzett magának.



Timi olyannyira jól pörög az Instagramon, hogy nemrég átlépte a 350 000 követőszámot, amihez mi is gratulálunk. A többség csak álmodozhat erről Magyarországon, és stílusosan Dominikán ünnepelt a DWS győztese, mivel jelenleg az Exatlon Hungary harmadik évadját forgatják.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések