Hirdessen itt

Fegyverrel rontott be egy üzletbe a férfi, és…. csirkét követelt


Szokatlan fegyveres rablás történt Kaliforniában, ahol egy férfi felfegyverkezve rontott be a ’Roscoe’s Chicken and Waffles’ nevű étkezdébe, és pénz vagy egyéb értéktárgy helyett csirkét követelt magának.


A szerda esti órákban történt esetet biztonsági kamera is rögzítette, melyben látható, hogy a gyanúsított maszk nélkül sétált be a helyiek körében népszerű étterembe – tudósított róla a Fox5 New York. A férfit többször megkérték, hogy vegyen fel maszkot, ám ezt ő megtagadta.

A szituáció mentén kialakult veszekedés azonban gyorsan elfajult, és a férfi a semmiből fegyvert rántott. Ez azonban nem egy klasszikus fegyveres rablás volt, mert nem pénzkövetelést fogalmazott meg a férfi, hanem csirkét követelt a Roscoe’s pénztárosától.

„Rám fogta a fegyvert, és azt mondta, tegyem a csirkét a zsákba” – idézte fel Robert Gonzalez, az étterem szakácsa. Angela Prieto, a hely üzletvezetője szerint a férfi több felszólításra sem vette fel a maszkot:

Azt mondta a pénztársunknak: ’mert mi lesz, ha nem veszem fel a maszkot?’ Ezt követően rántott fegyvert, és követelte a csirkét


Az üzletvezető elmondása szerint a szakács megtagadta a férfi követelését, aki így elvett néhány, már kész rendelést a pultról és távozott az üzletből. A Los Angeles megyei sheriffhivatal pedig észlelte az incidenst és azonnal a férfi nyomába eredtek.

A sheriffek üldözőbe vették a férfit, azonban a 210-es autóúton elvesztették a járművet, így még a férfi továbbra is szabadon mászkál. Arra kérnek mindenkit, hogy amennyiben látták a gyanúsítottat, jelezzék az illetékes hatóságoknak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések