A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy négytagú család, köztük három gyermek hunyt el egy georgiai tűzvészben


A helyi hatóságok közleménye alapján szombaton hajnalban történt a tragédia egy lakástűz során a georgiai Snellville-ben, melyben egy négytagú család, köztük három gyermek vesztette életét.


A rendőrség egy másik eset okán tartózkodott a helyszínen, mikor hajnali kettő óra környékén jelentették a tűzesetet a hatóságoknak. A környéken tartózkodók mindent megtettek annak érdekében, hogy megmentsék a családot, azonban a hatalmas füst miatt nem jutottak be az épületbe.

Amikor a helyi tűzoltók megérkeztek a helyszínre, a lángok már az épület tetejét is elérték, így már csak az ablakon keresztül jutottak be a házba. Az egyik szobában találtak két gyermeket, akiket azonnal átadtak a mentőknek, azonban a két gyermek még a helyszínen életét vesztette.



A CNN azt írja, a tűzoltók folytatták a keresést, valamint a tűz oltását, így megtaláltak egy felnőtt nőt és még egy gyermeket, azonban őket már holtan találták meg a házban. A nyomozók jelenleg a tűz okát próbálják kideríteni, az eddigi nyomozás szerint a tűz a ház hátsó részén keletkezhetett, onnan terjedt tovább az épület egészére.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések