A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ebből botrány lesz: Kanye West nem kapott meghívót Kim Kardashian Valentin-napi bulijára


Kim Kardashian állítólag nem igazán tartja a kapcsolatot zenész férjével. A romantika napját gyermekeikkel tölti majd, illetve más családtagokkal, de Kanye nem kapott meghívót a bulira.


Egy bennfentes azt mondta, hogy Kim Valentin-napi ünnepséget tervez gyermekeivel és családjával, szereti különlegessé tenni a gyerekek számára ezt a napot.

"Nincs kapcsolata Kanye-val. Nyilvánvaló, hogy csak a jövőre koncentrál" - mondta az ismeretlen forrás arra válaszolva, hogy Kanye is jelen lesz-e. Kanye nem csak a meghívó hiánya miatt idegeskedhet, ugyanis úgy hírlik, hogy Kim a válásukról is beszélni fog reality műsorának utolsó részeiben. A zenész pedig ennek egyáltalán nem örül.

Korábban Kim és Kanye házassági tanácsadáson vettek részt, hogy megmentsék a kapcsolatukat. A beszélgetés alatt többször is felmerült a válás gondolata, azonban Kim mindennél jobban szerette volna, ha jól alakultak volna a dolgok.

A reality sztár elmondta, hogy "már nem ugyanazt akarják a jövőben". Kim személyes tanácsadáson is járt a válóper alatt, most pedig úgy érzi, hogy jó irányba halad az élete.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések