A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csak a keze takarja a kebleit a csodaszép modellnek


Jasmine Tookes egy újabb nagyon különleges és szép modell, aki több mint tíz évvel ezelőtt kezdhette meg a karrierjét.


A kaliforniai születésű modell pár nappal ezelőtt ünnepelte a harmincadik születésnapját, ami egy nagyon különleges esemény, hiszen a harmadik megélt évtizedről van szó. A nők közül sokan bűvös számként tekintenek erre a születésnapra.

Az 1991-ben született 175 centiméter magas modell karrierje csak 2010-ben vette kezdetét, de azóta igen komoly sikereket ért el. Jól bizonyítja mindezt az a tény is, hogy a Forbes listája szerint 2016-ban bekerült a világ legjobban fizetett modelljei közé.

Akkor a lista tizenhetedik helyét foglalta el, miközben a becsült jövedelme négymillió dollár volt. Ez már egy olyan összeg, amivel bőven lehet mit kezdeni, és az emberek is felkapják rá a fejüket. A legjobban fizetett modellek hatalmas összegeket képesek termelni a különböző cégeknek.

Ezek után az sem okozhat különösebb meglepetést, hogy Jasmine az Instagramon is népszerű, ahol 4,3 millióan követik, bár ez a szám csak töredéke annak, mint ami Palvin Barbi neve mellett szerepel, aki még mindig a világ egyik legkeresettebb modellje.



Tookes természetes szépségként káprázatosan fest a képeken, mintha csak erre született volna. Minden mozdulata arról szól, hogy nagyon érzi a divatfotózást, és kiemelkedik a tömegből. A fentebb található sorozat is erősen erről árulkodik.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések