A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Belehalt a viharos szelek tombolásába egy édesanya


Erdély időjárása szokatlanul szelessé változott a hét utolsó napjain, az intenzív légmozgások rengeteg problémát okoztak csütörtökön.


A román meteorológiai szolgálat csütörtökre és péntekre is sárga riasztást adott ki az ország északnyugati és középső részére.

Az Erdély-szerte tomboló erős szél miatt összesen 22 megyét érintette a riasztás, bár Suceava régió nincs köztük, ahol halálos áldozatot követelt az ítéletidő – adta hírül a Monitorul portál.

Dornavátra település határában egy fa rádőlt egy éppen arra közlekedő autóra, amelyben egy kirándulni készülő kétgyermekes család tartózkodott.

A gépjárműben ülő 43 éves édesanya szörnyethalt a balesetben, az édesapa és a két gyerek azonban könnyű sérülésekkel túlélte a szerencsétlenséget.

Kolozsváron a délutáni órákban több helyszínre is kihívták a tűzoltókat, miután erős szél miatt fák dőltek az úttestre, a Klinikák utcában pedig a szél több darabot is leszakított az egyik épület tetőzetéből – olvasható a Főtér riportjában.

Az előrejelzések szerint péntek estére valamelyest enyhülhet az orkánerejű szél, ezért további kellemetlenségekre már nem kell számítani.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések